Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Drukkerij Heerenveen

Ook als uw bedrijf gevestigd is in Heerenveen kunnen wij snel en kwalitatief goed drukwerk leveren.

Wij zijn gevestigd met onze drukkerij in Groningen, maar onze koerier kan op werkdagen ook in Friesland bezorgen. Dus na het geven van uw opdracht kunt u er vaak al de volgende werkdag over beschikken.

Klik hier voor een compleet overzicht van al onze producten. Naast drukwerk zijn wij bijvoorbeeld ook gespecialiseerd  in wanddecoratie.

Advies Drukkerij Heerenveen?

Ons team van medewerkers staat klaar om u te helpen. Wij adviseren u graag welke materialen u het beste kunt gebruiken voor uw drukwerk. Ook krijgt u altijd een gratis eerste proefdruk te zien en zorgen onze eigen machines voor een perfect eindproduct.

Tijdens kantooruren kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer: 050-3144301. Een mail sturen naar info@rcg.nl of het invullen van het contactformulier kan natuurlijk ook.

drukwerk koerier

"Wij gaan voor een lange samenwerking"

Wat een service! Tijdens onze transformatie van Teambouw naar TEAM Personeel hebben we kennis gemaakt met RCG en wat zijn we daar (nog steeds) blij om!
Alles kan en alles wat gezegd wordt, wordt ook gedaan. Er wordt continue meegedacht, een klantgerichtheid die blijft verbazen, net dat stapje meer zetten, dat doet RCG. Van drukwerk tot raamstickers tot belettering van de auto’s, alles ziet er goed uit en is snel gerealiseerd!

Nina Schmitz, Team Personeel

"Betrouwbare partner"

Al meer dan 20 jaar is RCG een betrouwbare printpartner van LINE UP boek en media en van Uitgeverij kleine Uil.
Met alle nieuwe technieken niet alleen voor het printen van boeken en rapporten, maar ook een meedenkende leverancier voor sign- en reclameuitingen.

Peter ten Hoor, Eigenaar Line-up en Uitgeverij kleine Uil

Catharina Pool

Catharina Pool, Bedrijfsleider