Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Drukkerij Groningen

Naast het traditionele drukwerk biedt RCG drukkerij in Groningen klanten diverse oplossingen om zich met nieuwe druktechnieken en producten te onderscheiden. RCG is het aanspreekpunt voor alles wat met drukwerk te maken heeft in Groningen en in Noord Nederland. Innovatie is voor ons belangrijk.

De snelste drukkerij van Groningen

Wij werken met de nieuwste machines op het gebied van drukwerk. Doordat wij al onze producten op eigen machines produceren heeft u geen lange wachttijden. Wij bieden een compleet pakket aan drukwerk en andere grafische producten aan. Snelheid en toch kwaliteit leveren, dat is onze kracht. Voor veel producten uit ons assortiment is same day -of next day delivery mogelijk.

Drukkerij groningen

RCG drukkerij Groningen

Naast de productie leveren wij ook alle diensten rondom het gedrukte product. Van het ontwerp tot en met de verzending regelen wij voor u. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een compleet voor u ingerichte webshop, waar uw medewerkers of klanten hun drukwerk kunnen regelen zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Een groot voordeel is dat we met ons eigen machinepark snel kunnen inspelen op de wensen van klanten. Bezorgen in de regio doen we ook zelf met onze eigen koeriersdienst. Naast kwaliteit en snelheid is service één van onze belangrijkste speerpunten.

Neem contact met ons op en maak kennis met de snelste drukkerij van Groningen!

"Wij gaan voor een lange samenwerking"

Wat een service! Tijdens onze transformatie van Teambouw naar TEAM Personeel hebben we kennis gemaakt met RCG en wat zijn we daar (nog steeds) blij om!
Alles kan en alles wat gezegd wordt, wordt ook gedaan. Er wordt continue meegedacht, een klantgerichtheid die blijft verbazen, net dat stapje meer zetten, dat doet RCG. Van drukwerk tot raamstickers tot belettering van de auto’s, alles ziet er goed uit en is snel gerealiseerd!

Nina Schmitz, Team Personeel

"Betrouwbare partner"

Al meer dan 20 jaar is RCG een betrouwbare printpartner van LINE UP boek en media en van Uitgeverij kleine Uil.
Met alle nieuwe technieken niet alleen voor het printen van boeken en rapporten, maar ook een meedenkende leverancier voor sign- en reclameuitingen.

Peter ten Hoor, Eigenaar Line-up en Uitgeverij kleine Uil

Chris Eisses

Chris Eisses, Productie