Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Gepersonaliseerde verpakking

Een verpakking met een eigen gezicht! Dat is een gepersonaliseerde verpakking voor een geschenk, bedrijfsbrochure of een sample box. De boodschap kan zo mooi in de eigen huisstijl gepresenteerd worden.

Aandacht voor de verpakking

Bij RCG kunnen wij u helpen bij het bedenken en het vervaardigen van een gepersonaliseerde verpakking. Wij hebben heel veel standaard verpakkingsvormen en formaten in ons bestand, maar wijkt uw gewenste verpakking hiervan af dan is dat ook geen enkel probleem en kunnen we hier een passende stanstekening voor maken.

Ook met betrekking tot de oplage voor een gepersonaliseerde verpakking is er bij RCG van alles mogelijk. Heeft u een bijzonder cadeau en wilt u hier een mooie gepersonaliseerde cadeau verpakking bij maken dan kunt u bij ons terecht. Maar ook voor grotere aantallen maken wij graag een passende offerte.

Heeft u plannen voor een mooie verpakking met uw eigen logo of bedrukking, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Natuurlijk kunt u altijd bellen als u meer informatie wenst.

Tel. 050 314 43 01 of info@rcg.nl

 

 

 

 

"Erg tevreden over de kwaliteit en snelle service"

Sinds dit jaar is RCG onze huisdrukker. We hebben hier voor gekozen omdat wij al jaren een prettige samenwerking ervaren. RCG is een behulpzaam bedrijf dat altijd met je mee denkt. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de kwaliteit en de snelle service.

Nicole Bilderbeek, Juridische Faculteitsvereniging Groningen, JFV

"Betrouwbare partner"

Al meer dan 20 jaar is RCG een betrouwbare printpartner van LINE UP boek en media en van Uitgeverij kleine Uil.
Met alle nieuwe technieken niet alleen voor het printen van boeken en rapporten, maar ook een meedenkende leverancier voor sign- en reclameuitingen.

Peter ten Hoor, Eigenaar Line-up en Uitgeverij kleine Uil

Syl Luttik

Syl Luttik, Productie