Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Gepersonaliseerde verpakking

Een verpakking met een eigen gezicht! Dat is een gepersonaliseerde verpakking voor een geschenk, bedrijfsbrochure of een sample box. De boodschap kan zo mooi in de eigen huisstijl gepresenteerd worden.

Aandacht voor de verpakking

Bij RCG kunnen wij u helpen bij het bedenken en het vervaardigen van een gepersonaliseerde verpakking. Wij hebben heel veel standaard verpakkingsvormen en formaten in ons bestand, maar wijkt uw gewenste verpakking hiervan af dan is dat ook geen enkel probleem en kunnen we hier een passende stanstekening voor maken.

Ook met betrekking tot de oplage voor een gepersonaliseerde verpakking is er bij RCG van alles mogelijk. Heeft u een bijzonder cadeau en wilt u hier een mooie gepersonaliseerde cadeau verpakking bij maken dan kunt u bij ons terecht. Maar ook voor grotere aantallen maken wij graag een passende offerte.

Heeft u plannen voor een mooie verpakking met uw eigen logo of bedrukking, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Natuurlijk kunt u altijd bellen als u meer informatie wenst.

Tel. 050 314 43 01 of info@rcg.nl

 

 

 

 

"Erg tevreden over de kwaliteit en snelle service"

Sinds dit jaar is RCG onze huisdrukker. We hebben hier voor gekozen omdat wij al jaren een prettige samenwerking ervaren. RCG is een behulpzaam bedrijf dat altijd met je mee denkt. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de kwaliteit en de snelle service.

Nicole Bilderbeek, Juridische Faculteitsvereniging Groningen, JFV

"Wij gaan voor een lange samenwerking"

Wat een service! Tijdens onze transformatie van Teambouw naar TEAM Personeel hebben we kennis gemaakt met RCG en wat zijn we daar (nog steeds) blij om!
Alles kan en alles wat gezegd wordt, wordt ook gedaan. Er wordt continue meegedacht, een klantgerichtheid die blijft verbazen, net dat stapje meer zetten, dat doet RCG. Van drukwerk tot raamstickers tot belettering van de auto’s, alles ziet er goed uit en is snel gerealiseerd!

Nina Schmitz, Team Personeel

Chris Eisses

Chris Eisses, Productie