Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk is al het drukwerk dat op een digitale drukpers wordt gemaakt. RCG heeft de beschikking over meerdere geavanceerde apparaten. Waaronder de iGen4 EXP van Xerox. Met deze digitale kleurendrukpers wordt een kwaliteit geproduceerd die de vergelijking met traditioneel offset drukwerk glansrijk doorstaat. Daarnaast heeft digitaal drukken veel extra voordelen zoals het variabel data printen.
igen4

De kwaliteit van digitaal drukwerk

De kwaliteit van digitaal drukwerk is, net als bij offsetdrukwerk, voor een zeer groot deel afhankelijk van de kwaliteit van het aangeleverde (PDF) bestand. RCG heeft een aantal heldere tips voor het aanleveren zodat van uw ontwerp een perfect eindresultaat kan worden geproduceerd.

Het maximale drukformaat is 360 x 660 mm. Wat betreft papierkeuze bieden wij u de keuze uit verschillende soorten en gewichten. Veelgebruikt is MC papier dat leverbaar is in mat, silk en gloss. Daarnaast verwerkt de iGen4 ook diverse gestreken en ongestreken papiersoorten zoals Houtvrij Offset (HVO), Sulfaat(karton). En diverse speciale papiersoorten.

Een van de grote voordelen van digitaaldruk is de mogelijkheid om ook kleine oplagen te kunnen produceren! Daarnaast kunnen wij het drukwerk personaliseren door een database aan het document te koppelen. Dit kan zowel met tekst, als met afbeeldingen of een combinatie van beiden.

Waar bij offsetdruk levertijden van 8 tot 10 werkdagen heel normaal zijn is de levertijd bij digitaal drukken 1 tot 3 werkdagen.

Bij iedere order die met behulp van onze iGen4 wordt gedrukt ontvangt u vooraf altijd een proefafdruk om de kwaliteit te beoordelen.

Heeft u vragen ons telefoonnummer is 050-3144301 of info@rcg.nl

"Wij gaan voor een lange samenwerking"

Wat een service! Tijdens onze transformatie van Teambouw naar TEAM Personeel hebben we kennis gemaakt met RCG en wat zijn we daar (nog steeds) blij om!
Alles kan en alles wat gezegd wordt, wordt ook gedaan. Er wordt continue meegedacht, een klantgerichtheid die blijft verbazen, net dat stapje meer zetten, dat doet RCG. Van drukwerk tot raamstickers tot belettering van de auto’s, alles ziet er goed uit en is snel gerealiseerd!

Nina Schmitz, Team Personeel

"Betrouwbare partner"

Al meer dan 20 jaar is RCG een betrouwbare printpartner van LINE UP boek en media en van Uitgeverij kleine Uil.
Met alle nieuwe technieken niet alleen voor het printen van boeken en rapporten, maar ook een meedenkende leverancier voor sign- en reclameuitingen.

Peter ten Hoor, Eigenaar Line-up en Uitgeverij kleine Uil

Chris Eisses

Chris Eisses, Productie