Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk is al het drukwerk dat op een digitale drukpers wordt gemaakt. RCG heeft de beschikking over meerdere geavanceerde apparaten. Waaronder de iGen4 EXP van Xerox. Met deze digitale kleurendrukpers wordt een kwaliteit geproduceerd die de vergelijking met traditioneel offset drukwerk glansrijk doorstaat. Daarnaast heeft digitaal drukken veel extra voordelen zoals het variabel data printen.
igen4

De kwaliteit van digitaal drukwerk

De kwaliteit van digitaal drukwerk is, net als bij offsetdrukwerk, voor een zeer groot deel afhankelijk van de kwaliteit van het aangeleverde (PDF) bestand. RCG heeft een aantal heldere tips voor het aanleveren zodat van uw ontwerp een perfect eindresultaat kan worden geproduceerd.

Het maximale drukformaat is 360 x 660 mm. Wat betreft papierkeuze bieden wij u de keuze uit verschillende soorten en gewichten. Veelgebruikt is MC papier dat leverbaar is in mat, silk en gloss. Daarnaast verwerkt de iGen4 ook diverse gestreken en ongestreken papiersoorten zoals Houtvrij Offset (HVO), Sulfaat(karton). En diverse speciale papiersoorten.

Een van de grote voordelen van digitaaldruk is de mogelijkheid om ook kleine oplagen te kunnen produceren! Daarnaast kunnen wij het drukwerk personaliseren door een database aan het document te koppelen. Dit kan zowel met tekst, als met afbeeldingen of een combinatie van beiden.

Waar bij offsetdruk levertijden van 8 tot 10 werkdagen heel normaal zijn is de levertijd bij digitaal drukken 1 tot 3 werkdagen.

Bij iedere order die met behulp van onze iGen4 wordt gedrukt ontvangt u vooraf altijd een proefafdruk om de kwaliteit te beoordelen.

Heeft u vragen ons telefoonnummer is 050-3144301 of info@rcg.nl

"De specialist in het aanbrengen van wanddecoratie"

RCG heeft de wanddecoratie van ons nieuwe kantoor in Heerenveen uitgevoerd.
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. RCG is een bedrijf dat servicegericht is en waar continu wordt meegedacht.
Een groot voordeel is dat ze een specialist in huis hebben die de wanddecoratie aan kan brengen.”

Evert Koopmans, KPMS Bouwadvies

"Erg tevreden over de kwaliteit en snelle service"

Sinds dit jaar is RCG onze huisdrukker. We hebben hier voor gekozen omdat wij al jaren een prettige samenwerking ervaren. RCG is een behulpzaam bedrijf dat altijd met je mee denkt. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de kwaliteit en de snelle service.

Nicole Bilderbeek, Juridische Faculteitsvereniging Groningen, JFV

Syl Luttik

Syl Luttik, Productie