Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Aanleveren

Op de juiste manier iets aanleveren is erg belangrijk! Dit zorgt er namelijk voor dat het uiteindelijke product snel en kwalitatief geheel naar uw wensen wordt gedrukt. Hieronder vindt u een aantal handige tips voor het creeeren van uw documenten. Heeft u vragen of heeft u hulp en advies nodig voor uw opmaak, dat is geen probleem bij RCG. Wij hebben erg veel expertise in huis om uw vragen te beantwoorden en waar nodig te helpen met het maken van het gewenste bestand.

Ook kunt u ervoor kiezen het maken van het bestand en ontwerp geheel uit handen te geven aan RCG. U kunt dan globaal aangeven wat voor wensen u heeft voor de opmaak het ontwerp en onze “creatieve afdeling” gaat voor u aan de slag! Zij werken het idee uit en sturen u een mail met een voorbeeld, eventueel kunnen wij een proefdruk voor u maken.

Als u helemaal tevreden bent over het ontwerp bent dan gaan wij voor u produceren. De bestanden worden dan door ons gemaakt, u heeft hier helemaal geen omkijken naar.

Heeft u vragen wij zijn te bereiken op 050-3144301 of mail ons op info@rcg.nl.

Opdrachten kunt u sturen naar info@rcg.nl

Aanleveren:

"Betrouwbare partner"

Al meer dan 20 jaar is RCG een betrouwbare printpartner van LINE UP boek en media en van Uitgeverij kleine Uil.
Met alle nieuwe technieken niet alleen voor het printen van boeken en rapporten, maar ook een meedenkende leverancier voor sign- en reclameuitingen.

Peter ten Hoor, Eigenaar Line-up en Uitgeverij kleine Uil

"Wij gaan voor een lange samenwerking"

Wat een service! Tijdens onze transformatie van Teambouw naar TEAM Personeel hebben we kennis gemaakt met RCG en wat zijn we daar (nog steeds) blij om!
Alles kan en alles wat gezegd wordt, wordt ook gedaan. Er wordt continue meegedacht, een klantgerichtheid die blijft verbazen, net dat stapje meer zetten, dat doet RCG. Van drukwerk tot raamstickers tot belettering van de auto’s, alles ziet er goed uit en is snel gerealiseerd!

Nina Schmitz, Team Personeel

Henk Bosma

Henk Bosma, Ordermanagement