Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Templates voor beachflags

In onderstaande templates ziet u de werktekeningen van onze meest gebruikte beachflags, u kunt deze gebruiken om zelf aan de slag te gaan met een ontwerp voor uw beachflag. Om met dit bestand te werken heeft u specifieke opmaakprogramma’s nodig. (zoals bijv. adobe illustrator of vergelijkbaar)

Heeft u deze opmaakprogramma’s niet, dan kan RCG natuurlijk een passend ontwerp maken voor een prachtige beachflag!

 Verschillende formaten

 

 

Heeft u vragen over bovenstaande templates of zoekt u een andere vorm dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zijn bereikbaar op info@rcg.nl of 050-3144301

 

"Erg tevreden over de kwaliteit en snelle service"

Sinds dit jaar is RCG onze huisdrukker. We hebben hier voor gekozen omdat wij al jaren een prettige samenwerking ervaren. RCG is een behulpzaam bedrijf dat altijd met je mee denkt. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de kwaliteit en de snelle service.

Nicole Bilderbeek, Juridische Faculteitsvereniging Groningen, JFV

"Wij gaan voor een lange samenwerking"

Wat een service! Tijdens onze transformatie van Teambouw naar TEAM Personeel hebben we kennis gemaakt met RCG en wat zijn we daar (nog steeds) blij om!
Alles kan en alles wat gezegd wordt, wordt ook gedaan. Er wordt continue meegedacht, een klantgerichtheid die blijft verbazen, net dat stapje meer zetten, dat doet RCG. Van drukwerk tot raamstickers tot belettering van de auto’s, alles ziet er goed uit en is snel gerealiseerd!

Nina Schmitz, Team Personeel

Chris Eisses

Chris Eisses, Productie