Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:30
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Wire-O

Een Wire-O binding is een veelgebruikte bindwijze bij catalogi, boeken, lesmateriaal en kalenders. Wire-O kan worden toegepast op documenten met een maximale dikte van 28mm.

wire_o

Hoe werkt het?
Door middel van een metalen spiraal wordt het binnenwerk aan elkaar verbonden. Het binnenwerk wordt voorzien van geponste gaatjes waar het spiraal doorheen wordt gemonteerd. De Wire-O is leverbaar in drie kleuren (metaal, zwart & wit) en kan ook voor boeken met veel pagina’s worden gebruikt.

"Wij gaan voor een lange samenwerking"

Wat een service! Tijdens onze transformatie van Teambouw naar TEAM Personeel hebben we kennis gemaakt met RCG en wat zijn we daar (nog steeds) blij om!
Alles kan en alles wat gezegd wordt, wordt ook gedaan. Er wordt continue meegedacht, een klantgerichtheid die blijft verbazen, net dat stapje meer zetten, dat doet RCG. Van drukwerk tot raamstickers tot belettering van de auto’s, alles ziet er goed uit en is snel gerealiseerd!

Nina Schmitz, Team Personeel

"Betrouwbare partner"

Al meer dan 20 jaar is RCG een betrouwbare printpartner van LINE UP boek en media en van Uitgeverij kleine Uil.
Met alle nieuwe technieken niet alleen voor het printen van boeken en rapporten, maar ook een meedenkende leverancier voor sign- en reclameuitingen.

Peter ten Hoor, Eigenaar Line-up en Uitgeverij kleine Uil

Esther Belga

Esther Belga, Ordermanagement