Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Personaliseer je eigen oranje t-shirt voor Koningsdag

koningsdagactie2

Het is weer bijna Koningsdag 2016. Heb jij nog geen outfit die oranje proof is? Geen probleem, wij hebben voor jou de perfecte oranje deal! Bestel een origineel en opvallend gepersonaliseerd Koningsdag t-shirt voor maar € 8,50!

Wees er snel bij, want op is op!

Gepersonaliseerd t-shirt
Met dit originele t-shirt zul jij met Koningsdag opvallen. Je kunt hem namelijk bedrukken met je eigen naam of tekst. Het is een oranje shirt met bijvoorbeeld een leuke kroon erop. Het shirt is is er voor volwassenen en voor kids. Erg leuk dus als je met een hele vriendengroep of familie op pad gaat met Koningsdag. Zo zijn jullie altijd herkenbaar en uniek!

Bel ons op 050-3144301 of stuur een mail naar info@rcg.nl.

"Erg tevreden over de kwaliteit en snelle service"

Sinds dit jaar is RCG onze huisdrukker. We hebben hier voor gekozen omdat wij al jaren een prettige samenwerking ervaren. RCG is een behulpzaam bedrijf dat altijd met je mee denkt. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de kwaliteit en de snelle service.

Nicole Bilderbeek, Juridische Faculteitsvereniging Groningen, JFV

"Wij gaan voor een lange samenwerking"

Wat een service! Tijdens onze transformatie van Teambouw naar TEAM Personeel hebben we kennis gemaakt met RCG en wat zijn we daar (nog steeds) blij om!
Alles kan en alles wat gezegd wordt, wordt ook gedaan. Er wordt continue meegedacht, een klantgerichtheid die blijft verbazen, net dat stapje meer zetten, dat doet RCG. Van drukwerk tot raamstickers tot belettering van de auto’s, alles ziet er goed uit en is snel gerealiseerd!

Nina Schmitz, Team Personeel

Syl Luttik

Syl Luttik, Productie