Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Over ons

RCG is in 1985 begonnen als copyshop aan de A-Straat en de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van producten op het gebied van digitale grafische communicatie in Noord-Nederland.

Na bijna 30 jaar een begrip te zijn geweest op de locatie aan de A-Straat was het tijd om te verhuizen. De copyshop is toen ingetrokken bij de in 2014 nieuw betrokken hoofdlocatie aan de ATOOMWEG 9

Vanuit deze locatie in Groningen verzorgt RCG grafimedia met een enthousiast team van medewerkers print -en drukwerk voor al haar klanten in de provincie Groningen en daarbuiten. Wij proberen met onze srcg_vestigingerviceniveau om bij de beste drukkerijen van Groningen te horen. Of dat zo is, mag u zelf bepalen!

Sinds de verhuizing in 2014 is het bedrijf zich daarnaast gaan toeleggen op andere producten zoals buitenreclame, stickers, fotoproducten, textieldruk en relatiegeschenken.

RCG grafimedia biedt klanten het gehele traject van afdruk tot aflevering met een eigen koeriersdienst.

Ons team van ervaren professionals staat altijd voor u klaar!

 

"Wij gaan voor een lange samenwerking"

Wat een service! Tijdens onze transformatie van Teambouw naar TEAM Personeel hebben we kennis gemaakt met RCG en wat zijn we daar (nog steeds) blij om!
Alles kan en alles wat gezegd wordt, wordt ook gedaan. Er wordt continue meegedacht, een klantgerichtheid die blijft verbazen, net dat stapje meer zetten, dat doet RCG. Van drukwerk tot raamstickers tot belettering van de auto’s, alles ziet er goed uit en is snel gerealiseerd!

Nina Schmitz, Team Personeel

"Betrouwbare partner"

Al meer dan 20 jaar is RCG een betrouwbare printpartner van LINE UP boek en media en van Uitgeverij kleine Uil.
Met alle nieuwe technieken niet alleen voor het printen van boeken en rapporten, maar ook een meedenkende leverancier voor sign- en reclameuitingen.

Peter ten Hoor, Eigenaar Line-up en Uitgeverij kleine Uil

Chris Eisses

Chris Eisses, Productie