Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:30
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Ophangsystemen

Voor het bevestigen van een aluminium, forex of plexiglasplaat aan de wand kunnen wij ook een bijpassend hangsysteem leveren. Er zijn verschillende mogelijkheden:

Aluminium Afstandhouders

Met behulp van vier aluminium afstandhouders kan de plaat bevestigd worden aan de wand. In  elke hoek boren wij een gat waar de afstandhouder in past. Op deze manier komt de plaat 19 mm van de wand te hangen en ontstaat er een zwevend effect.bevestiging3bevestiging4

De afstandhouders worden in de kleur zilver geleverd. De maat van een houder is 25 x 37 mm.

Wilt u liever geen gaten boren in de plaat, dan adviseren wij om ophangprofielen te bevestigen aan de achterkant.

 

Ophangprofielen

Wij bevestigen na het het printen van de plaat aan de achterkant 2 aluminium profielen. Bij het ophangen komt de plaat dan zwevend 1 cm vanaf de wand te hangen. Dit levert een mooi en ruimtelijk resultaat op.

Onze profielen zijn beschikbaar in alle maten. bevestiging4_burned

Heeft u een vraag over welk bevestigingsmateriaal het beste geschikt is, neem dan contact met ons op. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 050-3144301, maar u kunt ook altijd een mail sturen naar info@rcg.nl. Wij adviseren u graag!

 

 

"Wij gaan voor een lange samenwerking"

Wat een service! Tijdens onze transformatie van Teambouw naar TEAM Personeel hebben we kennis gemaakt met RCG en wat zijn we daar (nog steeds) blij om!
Alles kan en alles wat gezegd wordt, wordt ook gedaan. Er wordt continue meegedacht, een klantgerichtheid die blijft verbazen, net dat stapje meer zetten, dat doet RCG. Van drukwerk tot raamstickers tot belettering van de auto’s, alles ziet er goed uit en is snel gerealiseerd!

Nina Schmitz, Team Personeel

"Betrouwbare partner"

Al meer dan 20 jaar is RCG een betrouwbare printpartner van LINE UP boek en media en van Uitgeverij kleine Uil.
Met alle nieuwe technieken niet alleen voor het printen van boeken en rapporten, maar ook een meedenkende leverancier voor sign- en reclameuitingen.

Peter ten Hoor, Eigenaar Line-up en Uitgeverij kleine Uil

Guus Sligter

Guus Sligter, Directeur