Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Online huisstijl beheer en drukwerk bestelsysteem

Online huisstijl beheer en drukwerk bestelsysteem

Met het RCG online huisstijl beheer en drukwerk bestelsysteem kunt u zelf al uw druk-en printwerk in uw eigen huisstijl snel en eenvoudig online aanpassen en bestellen bij RCG.  Eén platform met alle communicatiemiddelen die u zelf kunt beheren en bewerken.

U kunt bijvoorbeeld snel uw naam- en adresgegevens op een visitekaartje wijzigen. U ontvangt na het aanpassen in uw eigen huisstijl gelijk een overzicht van de kosten, waarna u de bestelling kunt afronden. Een ander groot voordeel is dat u gelijk een indicatie ontvangt van de levertijd.

De vormgevers van RCG, of eventueel uw eigen vormgever of bureau, ontwerpen alle communicatiemiddelen. Vervolgens zetten onze specialisten het ontwerp om in een door een gebruiker bewerkbare template. U kunt er altijd direct bij en binnen het vaste stramien wijzingen aanbrengen. Zo bent u flexibel en wordt de huisstijl toch goed bewaakt! Ideaal voor grote organisaties met meerdere (internationale) vestigingen, maar ook voor kleinere bedrijven en franchise organisaties.

Het RCG online bestelsysteem maakt het creëren, beheren en bestellen van uw communicatiemiddelen op een stuk gemakkelijker. Al uw aanpassingen voldoen altijd aan uw huisstijlrichtlijnen. Op deze manier kunt u ook uw andere drukwerk zoals briefpapier, brochures, flyers en folders opmaken.

Wilt u ook uw brochures, visitekaartjes of flyers eenvoudig aanpassen en vervolgens in de gewenste hoeveelheid bestellen? Neem dan contact met ons op. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 050-3144301, maar u kunt ook altijd een mail sturen naar info@rcg.nl. Wij adviseren u graag!

Met dit systeem kunnen wij de diverse uitingen als visitekaartjes, briefpapier,bedrijfsbrochures op ieder moment online aanpassen en bestellen. Het werkt gemakkelijk, snel en kosten efficiënt ” – Prima Personeel

"De specialist in het aanbrengen van wanddecoratie"

RCG heeft de wanddecoratie van ons nieuwe kantoor in Heerenveen uitgevoerd.
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. RCG is een bedrijf dat servicegericht is en waar continu wordt meegedacht.
Een groot voordeel is dat ze een specialist in huis hebben die de wanddecoratie aan kan brengen.”

Evert Koopmans, KPMS Bouwadvies

"Betrouwbare partner"

Al meer dan 20 jaar is RCG een betrouwbare printpartner van LINE UP boek en media en van Uitgeverij kleine Uil.
Met alle nieuwe technieken niet alleen voor het printen van boeken en rapporten, maar ook een meedenkende leverancier voor sign- en reclameuitingen.

Peter ten Hoor, Eigenaar Line-up en Uitgeverij kleine Uil

Chris Eisses

Chris Eisses, Productie