Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Lamineren

RCG kan uw drukwerk ook lamineren. Lamineren zorgt voor bescherming van het drukwerk en wordt veel toegepast voor buitentoepassingen. Drukwerk wordt steviger en dikker en de kans op schuren is nihil. Hierdoor kan de levensduur aanzienlijk verlengd worden.

Vaak worden menukaarten gelamineerd. De kaarten blijven hierdoor stofvrij en waterdicht. Ook is het gemakkelijk om vuil te verwijderen, wanneer kaarten of posters gelamineerd zijn.

menukaart

Ook kunnen wij raamstickers voorzien van een laminering. Dit biedt extra bescherming tegen regen en zonlicht. Kleuren vervagen namelijk door de UV-straling van de zon.

Reclameborden langs bijvoorbeeld een hockey -of voetbalveld voorzien van een laminering geeft extra bescherming. Niet alleen tegen weersinvloeden, maar ook wanneer een bal vanaf het veld het reclamebord hard raakt.

 

 

 

 

 

"Betrouwbare partner"

Al meer dan 20 jaar is RCG een betrouwbare printpartner van LINE UP boek en media en van Uitgeverij kleine Uil.
Met alle nieuwe technieken niet alleen voor het printen van boeken en rapporten, maar ook een meedenkende leverancier voor sign- en reclameuitingen.

Peter ten Hoor, Eigenaar Line-up en Uitgeverij kleine Uil

"Erg tevreden over de kwaliteit en snelle service"

Sinds dit jaar is RCG onze huisdrukker. We hebben hier voor gekozen omdat wij al jaren een prettige samenwerking ervaren. RCG is een behulpzaam bedrijf dat altijd met je mee denkt. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de kwaliteit en de snelle service.

Nicole Bilderbeek, Juridische Faculteitsvereniging Groningen, JFV

Guus Sligter

Guus Sligter, Directeur