Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:30
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

RCG sponsort De Happy Secretaresse dag op 24 maart in MartiniPlaza.

Secretaresses maak je niet druk !

RCG heeft haar naam verbonden aan De Happy Secretaresse dag 2017 die op 24 maart gehouden wordt in MartiniPlaza. Deze dag is er voor secretaresses in Noord Nederland. Er worden door verschillende bedrijven workshops gegeven en men kan netwerken en inspiratie opdoen. Het thema dit jaar is: Schitter in je toekomst!

RCG presenteert zich tijdens de informatiemarkt en zal laten zien wat er zoal mogelijk is met digitaal drukken.  RCG kan de secretaresses met haar online bestel- en beheersysteem veel werk uit handen nemen.  Wij kunnen in dit systeem een eigen beheeromgeving maken voor een bedrijf en de secretaresse kan in dit systeem  in 4 stappen voor een nieuwe medewerker bijvoorbeeld visitekaartjes maken en bestellen. RCG krijgt de bestelling binnen en kan afhankelijk van het tijdstip van binnenkomst binnen een dag de visitekaartjes klaar hebben. Naast visitekaartjes kunnen er vanzelfsprekend ook andere gepersonaliseerde artikelen zoals briefpapier, flyers en brochures in dit online systeem besteld worden. Kortom gemak dient de secretaresse!

Naast de mogelijkheden die RCG heeft om bestelde artikelen snel te leveren door het uitgebreide eigen machinepark is er ook een zeer ervaren team van medewerkers die de secretaresses zeer kundig kunnen adviseren.

Kortom RCG gaat vrijdag de aanwezige 282 secretaresses de mogelijkheden presenteren van digitaal drukken en maakt graag persoonlijk kennis om de mogelijkheden te laten zien.

Schitter in de toekomst samen met RCG grafimedia!

 

 

 

"Betrouwbare partner"

Al meer dan 20 jaar is RCG een betrouwbare printpartner van LINE UP boek en media en van Uitgeverij kleine Uil.
Met alle nieuwe technieken niet alleen voor het printen van boeken en rapporten, maar ook een meedenkende leverancier voor sign- en reclameuitingen.

Peter ten Hoor, Eigenaar Line-up en Uitgeverij kleine Uil

"Wij gaan voor een lange samenwerking"

Wat een service! Tijdens onze transformatie van Teambouw naar TEAM Personeel hebben we kennis gemaakt met RCG en wat zijn we daar (nog steeds) blij om!
Alles kan en alles wat gezegd wordt, wordt ook gedaan. Er wordt continue meegedacht, een klantgerichtheid die blijft verbazen, net dat stapje meer zetten, dat doet RCG. Van drukwerk tot raamstickers tot belettering van de auto’s, alles ziet er goed uit en is snel gerealiseerd!

Nina Schmitz, Team Personeel

Peter Beishuizen

Peter Beishuizen, Bezorging & Montage