Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:30
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Marnedrukkers neemt RCG over

Marnedrukkers heeft haar ambitieuze groeiprogramma voor 2017 afgerond met de volledige overname van RCG Grafimedia bv in Groningen per 1 december 2017. Eerder dit jaar werd ook al een gloednieuwe Komori 8 kleuren pers met UV led droging in gebruik genomen.

Naast het traditionele drukwerk biedt Marnedrukkers haar klanten diverse oplossingen om zich met nieuwe druktechnieken en producten te onderscheiden.

Met de overname zal zowel het assortiment van Marnedrukkers, Marnesignmakers als RCG fors worden uitgebreid en kunt u bij ons terecht voor alle denkbare visuele communicatiemiddelen en (digitale) drukwerkproducten, die volledig in eigen huis geproduceerd kunnen worden. Denk daarbij aan (promotioneel) drukwerk, buitenreclame als bijvoorbeeld vlaggen en lichtreclame, signing van auto’s, stickers, beursmaterialen als rollup banners en dergelijke, fotoproducten gedrukt op vrijwel elke willekeurige ondergrond, interieurpoducten zoals behang, relatiegeschenken etc. Na de overname ontstaat een bedrijf dat werk biedt aan 40 fte, met vestigingen in Leens, Delfzijl en Groningen en dat actief is op de drukwerk-, print- en signmarkt.

 

Marnedrukkers heet de nieuwe medewerkers en opdrachtgevers van harte welkom en richt zich met veel vertrouwen op verdere samenwerking in de toekomst.

Informatie:

Voor meer informatie over Marnedrukkers en het volledige assortiment kunt u terecht op: www.marnedrukkers.nl

"Wij gaan voor een lange samenwerking"

Wat een service! Tijdens onze transformatie van Teambouw naar TEAM Personeel hebben we kennis gemaakt met RCG en wat zijn we daar (nog steeds) blij om!
Alles kan en alles wat gezegd wordt, wordt ook gedaan. Er wordt continue meegedacht, een klantgerichtheid die blijft verbazen, net dat stapje meer zetten, dat doet RCG. Van drukwerk tot raamstickers tot belettering van de auto’s, alles ziet er goed uit en is snel gerealiseerd!

Nina Schmitz, Team Personeel

"Betrouwbare partner"

Al meer dan 20 jaar is RCG een betrouwbare printpartner van LINE UP boek en media en van Uitgeverij kleine Uil.
Met alle nieuwe technieken niet alleen voor het printen van boeken en rapporten, maar ook een meedenkende leverancier voor sign- en reclameuitingen.

Peter ten Hoor, Eigenaar Line-up en Uitgeverij kleine Uil

Björn Rubingh

Björn Rubingh, Vormgeving & DTP