Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:30
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Marnedrukkers neemt RCG over

Marnedrukkers heeft haar ambitieuze groeiprogramma voor 2017 afgerond met de volledige overname van RCG grafimedia bv in Groningen per 1 december 2017. Eerder dit jaar werd ook al een gloednieuwe Komori 8 kleuren pers met UV led droging in gebruik genomen.

Naast het traditionele drukwerk biedt Marnedrukkers haar klanten diverse oplossingen om zich met nieuwe druktechnieken en producten te onderscheiden.

Met de overname zal zowel het assortiment van Marnedrukkers, Marnesignmakers als RCG fors worden uitgebreid en kunt u bij ons terecht voor alle denkbare visuele communicatiemiddelen en (digitale) drukwerkproducten, die volledig in eigen huis geproduceerd kunnen worden. Denk daarbij aan (promotioneel) drukwerk, buitenreclame als bijvoorbeeld vlaggen en lichtreclame, signing van auto’s, stickers, beursmaterialen als rollup banners en dergelijke, fotoproducten gedrukt op vrijwel elke willekeurige ondergrond, interieurpoducten zoals behang, relatiegeschenken etc. Na de overname ontstaat een bedrijf dat werk biedt aan 40 fte, met vestigingen in Leens, Delfzijl en Groningen en dat actief is op de drukwerk-, print- en signmarkt.

 

Marnedrukkers heet de nieuwe medewerkers en opdrachtgevers van harte welkom en richt zich met veel vertrouwen op verdere samenwerking in de toekomst.

Informatie:

Voor meer informatie over Marnedrukkers en het volledige assortiment kunt u terecht op: www.marnedrukkers.nl

"Betrouwbare partner"

Al meer dan 20 jaar is RCG een betrouwbare printpartner van LINE UP boek en media en van Uitgeverij kleine Uil.
Met alle nieuwe technieken niet alleen voor het printen van boeken en rapporten, maar ook een meedenkende leverancier voor sign- en reclameuitingen.

Peter ten Hoor, Eigenaar Line-up en Uitgeverij kleine Uil

"De specialist in het aanbrengen van wanddecoratie"

RCG heeft de wanddecoratie van ons nieuwe kantoor in Heerenveen uitgevoerd.
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. RCG is een bedrijf dat servicegericht is en waar continu wordt meegedacht.
Een groot voordeel is dat ze een specialist in huis hebben die de wanddecoratie aan kan brengen.”

Evert Koopmans, KPMS Bouwadvies

Guus Sligter

Guus Sligter, Directeur