Bel ons: 050 314 43 01

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00
Atoomweg 9, Groningen, info@rcg.nl,050-3144301

Nieuwe bestelbus voor RCG

RCG heeft sinds kort de beschikking over een nieuwe Opel Vivaro bestelbus. Na de aanschaf van een vlakbed printer eind vorig jaar is de vraag naar het bedrukken van groot plaatmateriaal enorm toe genomen. De vorige bestelbus was te klein om dit plaatmateriaal te vervoeren, waardoor het noodzakelijk was om voor een groter type bestelbus te kiezen.

Daarnaast wordt de nieuwe bestelbus gebruikt voor het bezorgen van bestellingen in de stad Groningen. RCG biedt namelijk naast de mogelijkheid om producten af te halen op de vestiging aan de Atoomweg ook de optie om deze te laten bezorgen met de eigen koeriersdienst.

Klanten kiezen steeds vaker voor het  bezorgen van de bekoerier_auto_nieuw1stellingen en vinden het lekker handig en fijn wanneer ze snel over drukwerk of één van de andere producten kunnen beschikken.

Een snelle levertijd is één van de belangrijke speerpunten van RCG. In spoedgevallen kan vaak nog dezelfde werkdag bij u op locatie in de stad Groningen geleverd worden.

De kans is groot dat u de bestelbus de komende periode regelmatig in de stad tegen komt en dan ook zult herkennen. De bus is namelijk helemaal bestickerd in de kleuren en huisstijl van RCG.

 

 

"Wij gaan voor een lange samenwerking"

Wat een service! Tijdens onze transformatie van Teambouw naar TEAM Personeel hebben we kennis gemaakt met RCG en wat zijn we daar (nog steeds) blij om!
Alles kan en alles wat gezegd wordt, wordt ook gedaan. Er wordt continue meegedacht, een klantgerichtheid die blijft verbazen, net dat stapje meer zetten, dat doet RCG. Van drukwerk tot raamstickers tot belettering van de auto’s, alles ziet er goed uit en is snel gerealiseerd!

Nina Schmitz, Team Personeel

"De specialist in het aanbrengen van wanddecoratie"

RCG heeft de wanddecoratie van ons nieuwe kantoor in Heerenveen uitgevoerd.
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. RCG is een bedrijf dat servicegericht is en waar continu wordt meegedacht.
Een groot voordeel is dat ze een specialist in huis hebben die de wanddecoratie aan kan brengen.”

Evert Koopmans, KPMS Bouwadvies

Erik Werkman

Erik Werkman, Productie